Genel Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Veri Sorumlusu:  Diciwall Dijital Medya A.Ş.

Koşuyolu Mah. Özden Sk. No: 30/2 Kadıköy / İstanbul

Diciwall Dijital Medya A.Ş.. (“Diciwall” veya “Şirket”) olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır.) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması hususlarında ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni (bundan sonra “Aydınlatma Metni” olarak anılacaktır.) hazırladık.

ÇALIŞAN
Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde kendilerine iletilmiş olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır. Diciwall eski çalışanı iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak çalışan olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

ÇALIŞAN ADAYI
KİMLİK BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Ad, Soyad, Doğum Tarihi, Medeni Durum, Doğum Yeri, Anne – Baba Adı, Cinsiyet, T.C. Kimlik NumarasıÇalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİYukarıda yer alan kişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından gönderilen özgeçmişler, online platformlar, İŞKUR ve özel istihdam büroları vasıtasıyla toplanmaktadır.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
E-Posta Adresi, İkametgah-Posta Adresi, Cep Telefonu Numarası, Ev Telefonu Numarası,Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından gönderilen özgeçmişler, online platformlar, İŞKUR ve özel istihdam büroları vasıtasıyla toplanmaktadır.
ÖZLÜK BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Özgeçmiş Bilgileri, Pozisyon-unvan bilgileri, Staj Bilgileri ve Belgeleriİnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olmasıReferans için Açık Rıza hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından gönderilen özgeçmişler, online platformlar, İŞKUR ve özel istihdam büroları vasıtasıyla toplanmaktadır.
MESLEKİ DENEYİM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Sertifikalar, Bilgisayar Kullanım Bilgisi, Meslek İçi Eğitim Bilgileri, Yabancı Dil BilgisiÇalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından gönderilen özgeçmişler, online platformlar, İŞKUR ve özel istihdam büroları vasıtasıyla toplanmaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Çalışan adaylarına ait kişisel veriler 3.kişilere aktarılmamaktadır.

 

TEDARİKÇİ YETKİLİSİ
KİMLİK BİLGİLERİ 
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Vergi Kimlik Numarası,Ad Soyad,T.C. Kimlik Numarası,Araç Ruhsat Fotokopisi,Nüfus Cüzdanı / Kimlik Fotokopisiİmza.Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Taşınır Mal Ve Kaynakların Güvenliğinin Temini, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi  
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİYukarıda yer alan kişisel verileriniz, Omsan tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması  hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı formlar, sözleşmeler, bir toplantıya veya etkinliğe katılım, faturalar, tutanaklar vasıtasıyla toplanmaktadır.  
İLETİŞİM BİLGİLERİ 
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
E-Posta Adresi, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi, İş Telefonu Numarası, İş Yeri İsmi-Ünvanı, Faks NumarasıCep Telefonu Numarası, İkametgah-Posta Adresi, İş Yeri Adresi, Diğer Telefon,Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Taşınır Mal Ve Kaynakların Güvenliğinin Temini, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi  
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Omsan tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması  hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı formlar, sözleşmeler, bir toplantıya veya etkinliğe katılım, faturalar, tutanaklar vasıtasıyla toplanmaktadır.
İŞLEM BİLGİSİ 
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Fatura, senet, çek bilgileriFinans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Omsan tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı formlar, sözleşmeler, bir toplantıya veya etkinliğe katılım, faturalar, tutanaklar vasıtasıyla toplanmaktadır.
FİNANS BİLGİLERİ 
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Banka Hesap BilgileriFinans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi  
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Omsan tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı formlar, sözleşmeler, bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar vasıtasıyla toplanmaktadır.
HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ 
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
(Uyuşmazlık Halinde) Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,İhtarname/İhbarname kapsamındaki bilgiler,Dava Dosyasındaki Bilgiler  Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi,Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Omsan tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıBir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Tedarikçi Yetkililerine ait kişisel veriler;   Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza ve Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

 

ÜRÜN VEYA HİZMET ALAN KİŞİ
KİMLİK BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Ad SoyadıAraç Plaka BilgisiDoğum Tarihiİmzaİmza SirküleriNüfuz Cüzdanı-Kimlik FotokopisiT.C. Kimlik NumarasıVergi Kimlik NumarasıFaaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi  
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİYukarıda yer alan kişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı formlar, sözleşmeler, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, faturalar, tutanaklar vasıtasıyla toplanmaktadır.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Cep Telefonu NumarasıDiğer Telefon NumarasıE-Posta AdresiFaks Numarasıİkametgah-Posta Adresiİş E-Posta Adresiİş Telefonu Numarasıİş Yeri Adresiİş Yeri İsmi-ÜnvanıKayıtlı Elektronik Posta (KEP) AdresiFaaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı formlar, sözleşmeler, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, faturalar vasıtasıyla toplanmaktadır.
FİNANS BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Banka Hesap BilgileriFaaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı ve elektronik formlar, sözleşmeler faturalar, bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar vasıtasıyla toplanmaktadır.
MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Sipariş bilgisi,Fatura, senet, çek bilgileri,Talep BilgileriFaaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİBir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, basılı ve elektronik formlar, sözleşmeler, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, faturalar vasıtasıyla toplanmaktadır.
HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
(Uyuşmazlık Halinde) Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler, İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,Maaş Haczi vb. ile ilgili kayıtlar, İhtarname/İhbarname kapsamındaki bilgiler, Dava dosyasındaki bilgilerRisk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler; adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Ürün veya Hizmet Alan Kişilere ait kişisel veriler;   Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak tedarikçilerimize ve Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

 

POTANSİYEL ÜRÜN VEYA HİZMET ALICISI
KİMLİK BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Ad, Soyad, Vergi Kimlik Numarası, T.C. Kimlik NumarasıFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi  
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİYukarıda yer alan kişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda vasıtasıyla toplanmaktadır.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
E-Posta Adresiİş Telefonu Numarası, Cep Telefonu Numarası, İş Yeri İsmi-Ünvanı, İş Yeri AdresiFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda vasıtasıyla toplanmaktadır.
MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Talep BilgisiFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar vasıtasıyla toplanmaktadır.
PAZARLAMA BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgilerMal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  ilgili tarafından beyan edilen belgeler,bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, e-postalar ve sözleşmeler vasıtasıyla toplanmaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Potansiyel Ürün veya Hizmet Alan Kişilere ait kişisel veriler 3.kişilere aktarılmamaktadır. 

 

 

ÇEVRİMİÇİ KULLANICI (İNTERNET SİTESİ ZİYARETÇİSİ)
Web sitemizi ziyaret etmeniz durumunda kullanılacak çerezler hakkında ayrıntılı bilgiler …….. adresinde yayımlanan Çerez Politikası’nda yer almaktadır.
KİMLİK BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Ad, SoyadFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi  
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİYukarıda yer alan kişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda vasıtasıyla toplanmaktadır.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
E-Posta AdresiCep Telefonu NumarasıFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ  Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  ilgili tarafından beyan edilen belgeler, e-postalar, bir toplantıya veya etkinliğe katılımda vasıtasıyla toplanmaktadır.
İŞLEM BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Talep bilgisiFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİYukarıda belirtilen kişisel veriler; çevrimiçi elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.
İŞLEM GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERKİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri,  IP Adresi BilgileriFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİKişisel verileriniz, Diciwall tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olmasıİlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olmasıVeri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması   hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİYukarıda belirtilen kişisel veriler; çevrimiçi elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Çevrimiçi Kullanıcı’ya ait kişisel veriler; Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ
KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak; Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini istemeİşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, veKişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.
HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ
Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak; Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Koşuyolu Mah. Özden Sk. No: 30/2 Kadıköy / İstanbul adresine göndererek,Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Diciwall Dijital Medya A.Ş. (“Diciwall”)’a bizzat başvurarak, Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Diciwall’un diciwall@hs03.kep.tr kayıtlı elektronik posta adresimize göndererek,İlgili Kişi tarafından Diciwall Dijital Medya A.Ş. (“Diciwall ”)’a daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinden : destek@diciwall.com adresimize göndererek Diciwall Dijital Medya A.Ş. (“Diciwall ”)’a iletebilirsiniz. Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur. İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir. Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir. Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.
BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI
Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, bize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir